09-07-11

Rondslingerende bekers?

Voor mijn verjaardag kreeg ik een boekje Vrolijk huishouden, geschreven door Els jacobs. Het stond op mijn verlanglijstje hoor, dus het was geen stille hint van iemand, die vond dat ik wat vrolijker mijn huishouden moest doen. Het is echt een waardevol boekje! Achterop staat: Is huishoudelijk werk saai, monotoon en geestdodend? Wel nee! Ik heb me laten verrassen door de leuke handige en vrolijk stemmende tips en idee├źn van De HuishoudCoach. Lang leve het vrolijke huishouden!


Tip uit dit boek

Probleem: Rondslingerende bekers en glazen, die als ze allemaal schoon zijn niet in de kast passen.
Oplossing: Zo'n heerlijk belegen mokkenrek op je aanrecht, waaraan je de meest geliefde bekers kunt ophangen. ( voor glazen is ook een rek te koop tegenwoordig) Trouwens ook leuk voor meiden, die op kamers wonen.

3 opmerkingen:

 1. Els Jacobs schrijft inderdaad hele goede praktische boeken. Je kunt haar tips zo toepassen in je huishouden. Ook haar nieuwsbrieven, die ik iedereen die verantwoordelijk is voor het huishouden kan aanraden, staan vol praktische tips. Er verschijnt binnenkort weer een nieuwe uitgave van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Jedidja! Alleen gaat zoiets rammelen aan boord. Dat komt door de motor. Het is bij ons aan boord ook woekeren met kastruimte.Maar ik heb ook gezien dat het met meer ruimte ook vol komt. Inderdaad bij jou staan de volgers er weer op.
  Goede zondag toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fun! That looks like a very useful item! :)
  Blessings~
  Mikailah

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben heel blij met je comment! Dank je wel.