14-07-11

Hier en daar wat leuks.

Aan het eind van deze regenachtige dag wat plaatjes uit mijn huis.  Het was een echte binnen blijf dag.

pink piggy bank.


Dit dikke roze spaarvarken is al weer drie jaar oud. Als je er geld in stopt rinkelt dat zo lekker. En er past heel wat in hoor. de kunstbloemetjes ernaast zijn van de Action.

porcelain bowl with rings, the ring with the stars is a favorite of my daughter

Ringetjes in een porseleinen kopje. Zie je die ene met die sterretjes? Die is van mijn oudste dochter. Dat is haar favoriet. Jammer dat ze maar tien vingers heeft, want ringen heeft ze genoeg. De ring voor teen zie ik haar nooit meer dragen. Misschien is ze die leeftijd te boven?


cute crochet flower on diary

Een leuk haakseltje op een dagboek. Zelf kan ik niet haken dus koop ik zulke dingen, want ik vind ze wel erg leuk hoor. Er zitten lintjes aan, die zijn niet zo goed te zien.


muscle exercises...

En ja, er wordt hier ook druk geoefend met allerlei spieroefeningen. Dit is nummertje 11, probeer het maar. Goed voor de buikspieren.  Dit soort dingen, plus zwemmen en joggen zijn hier favoriet.


Max Lucado's book. Do you know it?

Een boek op de grond, naast een bed. Zonder opsmuk, Max Lucado's: een hart als Jezus. Kent iemand het?
Zulke boekjes zwerven van kamer tot kamer omdat ze geleend of gepakt worden. Sja, als het ook op de grond ligt...

my favorite color blue.

Als een na laatste nog wat sieraden. Mijn lievelingskleur, aqua. De kralenketting daarachter wordt eigenlijk door niemand hier gedragen. Niet door mij, ook niet door mijn dochter. Keertje gekregen ofzo.


scissors in an old biscuit tin

Een pot vol scharen en een zandloper. Die moet ik eens een keertje opruimen. Enfin, iedereen heeft z'n eigen rommelhoekjes. De zandloper hoorde bij een spel. Maar wordt nu vaak gebruikt bij het tandenpoetsen.

Lieve groetjes!

7 opmerkingen:

 1. Hallo Jedidja,
  Sinds je een berichtje hebt achtergelaten op onze blog, ben ik meelezer geworden van jouw blog. Leuk hoe je bijna dagelijks iets weet te schrijven over de dingen die je bezig houdt. Vooral mee doorgaan!
  Hartelijke groetjes,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I only speak/write English, but just wanted to tell you thank you for taking the time to comment on my blog. I sure hope you like the cookie recipe :) Blessings, Jackie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marjan, leuk dat je een reactie plaatst! In de vakantie schrijf ik vaak ja - daarna niet meer, denk ik. Het is mijn soort van vakantieontspanning.
  @Jackie, thanks for visiting my blog. Welcome. I can translate my blog in englisch but one thing: my englisch is a little bit poor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's van alledag, een pot met scharen... die zou ik ook wel eens willen hebben, moet altijd zoeken als ik er eentje nodig heb.
  PS: ik heb je blog ook op m'n blogroll gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk al die persoonlijke plaatjes! Dat is soms al een verhaal op zich, he!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem7/15/2011

  You have some very interesting things in your household. I like the crochet flower the best. It looks very pretty and feminine. Your aqua jewelry is lovely as well. The exercise book made me smile. I sometimes do that same exercise for my abdominal muscles as well. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben heel blij met je comment! Dank je wel.