11-08-2012

Tijd voor een korte blogpauzeNog twee weken en dan is de vakantie voorbij! In die tijd ga ik nadenken. Over bloggen, prioriteiten, wat er allemaal op mijn agenda staat en hoe ik alles wil verdelen. Ik denk er over om één blog in de week te schrijven. Of één in de twee weken. Misschien een intervieuw erbij één keer in de twee maanden.

Hoe ga jij het doen na de zomervakantie?

19 opmerkingen:

 1. Lastige kwestie als je bewust je prioriteiten wilt verdelen. Heb er zelf ook wel eens over na gedacht omdat ik nog een ander 'project' aan het opbouwen ben wat veel tijd kost. en daarnaast de kids, het huishouden en mijn parttime baan. Het is steeds schakelen. Maar ik zou het bloggen moeilijk kunnen missen denk ik, want het is ook een uitlaatklep! Jij succes en wijsheid toegewenst in je keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi dat je even pauze neemt.
  Op een afstand van alles kun je de boel vaak beter overdenken.
  Veel rust en wijsheid toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem8/11/2012

  Heel goed dat je tijd neemt om na te denken over hoe verder!
  Zelf weet ik ook niet goed hoe ik verderga want ben sinds deze week drukker geworden met 'n aantal dingen. Dus het zou weleens kunnen dat ik ook in de 'consumiderstand'ga door maar 1 of 2 blogjes per week te schrijven.
  Fijne vakantie verder hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My entire life is changing at the end of summer. My husband is retiring. So I won't be blogging as often either. But I'll always make time to come visit you, my dear friend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is goed om af en toe na te denken hoe je verder wilt en welke prioriteiten je wilt stellen. Zelf doe ik dat ook altijd rond deze periode en rond de kerst.
  Veel wijsheid toegewenst hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen idee, ik ben nogal impulsief, dus ik doe maar wat.. Maar als ik zou merken dat het een beetje te veel werd zou ik ook mijn prioriteiten stellen. Ik moet wel zeggen dat de laptop minder vaak open gaat dan in het begin van het bloggen. En da's toch al een stuk rustiger. Succes met het nemen van je beslissing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herkenbaar. Denk dat voor de meeste van ons het Bloggen nèt even teveel tijd kost...
  Anderzijds kunnen we het maar moeilijk missen en laten, niet? Enige discipline is ook bij het schrijven en bloggen gewenst. 1 - 2 blogs per week is eigenlijk een prima gemiddelde. Geeft ook meer tijd om de Bijbel te lezen!.. En andere blogs en goede boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet nog van de vakantie en van het nadenken :)
  Interviews is leuk, doe ik ook regelmatig op mijn engelse blog, met de nadruk dan wel op schrijverij en boeken/bloggen :)
  Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Jedidja,
  Some things are changing at home for me right now, so I will not be blogging too often myself either.
  Hope you have a wonderful season of enjoying your home and family, and stay positive. Write whenever you can.
  ~God Bless~
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem8/11/2012

  we hebben geen zomer vakantie gehad..met huubs gezonheid..we doen rustig aan..maar ik ben allang thuis dus hebben we genoten van de zomer dagen...ik volg uw now ook op uw ander blog..trouwens leuk dat u zoveel kan...groetjes van ons in arnhem..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede vraag. In ieder geval wil ik niet zo doorgaan als ik voor mijn vakantie deed. Meer tijd voor gezin, maar meer nog voor gebed, bezinning en toerusting!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. A break sounds good so you can focus on your family these last couple of weeks.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Have a great break!

  We're back in full swing here. Next week is our second full week of school!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sterkte en veel wijsheid toegewenst in het nemen van deze beslissingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hope your holidays were all you expected and more. Much love sent your way. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ga stoppen met een heleboel. Mijn gezin heeft me menetelee heel hard nodig. maar gelukkig kan ik wel blivjen bloggen. Afhankelijk van joe de week is, blog ik veel of weinig. Dat plan ik meestal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben voornemens om meer vooruit te werken met mijn blogs. Ik blog 1x per week op woensdag. Als ik wat meer vooruit werk (schrijven doe ik op zich best snel), dan heb ik voor bepaalde onderwerpen meer tijd om me goed in te lezen en nog wat meer diepgang in mijn blogs te krijgen.

  Geniet nog even van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Af en toe moet een mens orde op zaken stellen, weer afvragen wat de prioriteiten zijn. Ik heb een aantal nieuwe klussen in het vooruitzicht en heb geen idee hoeveel tijd me dat gaat kosten.. maar ik zie wel.
  Verder kijk ik wel elke dag op mijn blog maar maak de posts voor een aantal keer tegelijk in verloren minuten.
  Kost evengoed nog veel tijd.
  Maar jij; je voorziet volgens mij wel in een behoefte want je blog wordt trouw gevolgd.
  Ik hoop dat het allemaal goed te combineren is..
  \
  Geniet in ieder geval van deze time out... dus hoop ik dat je het nog even niet leest, maar lekker met een boek op de bank zit..haha.
  groeten van mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben heel blij met je comment! Dank je wel.