30-07-2011

De pondjes ...

Hoe het met de pondjes gaat? Eigenlijk best wel goed. Ik weeg nou 82 en daar blijf ik een beetje op hangen. Natuurlijk wil ik dolgraag naar beneden met mijn gewicht. Het punt is dat ik het vervelend vind om alles te weigeren op verjaardagen en bezoek aan mijn schoonouders. Ik neem geen chocolaatje, geen chips of zoutjes. Geen extra koeken en het leven op deze manier maakt me erg tevreden. De brooddagen voelen goed. Chocopasta en pindakaas op de boterham is verleden tijd evenals de dikke laag boter. Maar tegen een puntje kwarktaart op een kinderverjaardag zeg ik dus geen nee. Hopelijk zakt mijn gewicht volgende week naar de 81. Een kilo per week is eigenlijke best mooi toch.

Het boek, dat iemand me aanraadde - via deze blog is inmiddels in mijn bezit sinds gisteren. 'Ik heb er genoeg van!' Over liefde, lijnen en leven met God. Ik kreeg het van mijn man en was heel verrast door zijn gebaar.


Praktisch boek voor vrouwen die hun geloof in God willen verbinden met een gezond en bewust omgaan met hun lichaam. Met de stijgende BMI’s in Nederland stijgt ook de vraag naar goede informatie over afvallen.

6 opmerkingen:

 1. Ik mag dan een leuke buit hebben gescoord, ik had beter voor het boekje kunnen gaan wat jij bezit...
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Jedidja - I must see if I can find here. Sounds interesting.
  God bless
  Tracy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat goed hé dat je dat boek hebt gekregen en het met ons deelt. Ook ik moet wat pondjes kwijt en vind dat maar akelig lastig!!!

  Groetjes,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem8/01/2011

  Hoi Jedidja,

  Wat leuk dat je dit boek van je man hebt gekregen! Ik was degene die het noemde op je blog, ik hoorde Els van der Vlist in een uitzending van Groot Nieuws Radio hier over vertellen. Ik hoop dat het je helpt.

  Groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Marijke - Ik heb het boek nu uit. Het is werkelijk heel verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben heel blij met je comment! Dank je wel.